eur:
394.42
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Megölte a húgát - 17 évet kapott

Az ítélet nem jogerős, a férfi kábítószer-használó volt.

Megölte húgát és édesanyjára is rátámadt az a kábítószerfüggő férfi, akit nem jogerősen 17 évre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék - közölte a bíróság a honlapján.

Az eljárás adatai szerint 2019. június 17-én az otthon tartózkodó vádlottnak kábítószer-elvonási tünetei lettek, dulakodni kezdett a húgával, átkarolta a nyakát és addig szorította, amíg a nő eszméletét vesztette. A sértett még mutatott életjeleket, ezért a vádlott késsel nyakon szúrta. Ezután telefonon közölte édesanyjával, hogy a húgát nem tudja felébreszteni, majd elismerte, hogy "csinált vele valamit". Ezután az asszony és egy férfi ismerőse a tetthelyre érkezett. Amikor az anya felfedezte lánya holttestét, kiabálni kezdett,

mire a vádlott átkarolta a nyakát, magához vett egy kézi súlyzót, amelyet ütésre lendített, de meglátta az anya ismerősét és elmenekült.

Mindezek alapján a bíróság első fokon több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt 17 év fegyházbüntetéssel sújtotta a férfit. A döntést az ügyész tudomásul vette, a vádlott, a védője, valamint a sértett három nap gondolkodási időt tartott fenn, így az ítélet nem jogerős.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×