eur:
393.1
usd:
367.2
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Gyerekek indulnak a Levelek Télapónak elnevezésű önkéntes kezdeményezés szervezésében megtartott karácsonyi ünnepségre Budapesten, a VIII. kerületi Hős utcában 2017. december 22-én. A Levelek Télapónak kezdeményezés évek óta adománygyűjtést rendez karácsony előtt, hogy szociálisan rászoruló gyerekeknek vásároljanak ajándékokat. Idén a budapesti Hős utcában élő gyerekek írhattak a Télapónak, és egyenként ötezer forint értékben kérhettek karácsonyi ajándékot. A Hős utca lakói betlehemes játékkal készültek az adományozóknak, amelyet karácsonyi ünnepségen adtak elő.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Agyonvertek egy nőt a Hős utcában

Az áldozat egy ott lakó 47 éves nő. A feltételezett tettest a helyszínen elfogták.

Bántalmazás miatt vesztette életét egy nő Kőbányán – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon.

A tájékoztatás szerint a rendőrség nem sokkal 8 óra után arról kapott bejelentést, hogy Budapest X. kerületében, a Hős utca egyik lakásában egy nőt holtan találtak.

A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy az áldozat egy ott lakó 47 éves nő, akinek a testén több, bántalmazásból származó sérülést találtak – írták.

A feltételezett elkövetőt, egy 39 éves férfit a helyszínen elfogták és előállították. A BRFK nyomozó főosztálya halált okozó testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást, az előállított férfi elszámoltatása folyamatban van – ismertették.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×