eur:
394.28
usd:
365.03
bux:
65607.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Így drogoznak a magyar börtönökben, de az őrök észrevették

A megalapozott gyanú szerint egy férfi pszichoaktív anyaggal átitatott levelet küldött a börtönben lévő rokonának. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 48 éves férfival szemben.

A gyanúsított 2020. június 28-án pszichoaktív anyaggal átitatott levelet küldött egy börtönben büntetését töltő unokatestvérének. A levél első látásra csak ártatlannak tűnő - családi eseményekről szóló - szöveget tartalmazott, azonban a papír ellenőrzése során a börtönőrök mégis gyanút fogtak, amit a szakértői vizsgálatok a későbbiekben igazoltak is.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×