eur:
393.8
usd:
368.21
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Rendőrök 2021. február 1-jén a II. kerületi Kapás utcában, ahol megölte élettársát egy nő, majd magával is végezni akart. A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték. Az ügyben a rendőrség emberölés miatt indított eljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Durva részletek a Kapás utcai gyilkosságról

A pár mindkét tagjának bizonytalan lett a munkája a járvány alatt. A nő velük élő tízéves lánya nem volt otthon a tragédia idején.

Részleteket tudott meg a Blikk a budapesti Kapás utcában történt emberölésről. H. Krisztina egy baltával többször lesújtott párjára, M. Attilára, majd megpróbálta kioltani a saját életét is. A nőre a fürdőkádban találtak rá, az ereit próbálta felvágni. Először az édesapját hívta, majd a rendőröket. A nőt a mentők kórházba szállították. M. Attila életét már nem lehetett megmenteni.

A lapnak a házban lakók arról beszéltek, hogy gyakori volt köztük a hangos szóváltás esténként.

„Egy nagyon hangos ajtócsapódást hallottam, aztán egy ideig némaság volt. Majd este ellepték a házat a rendőrök. Tőlük tudtam meg, hogy gyilkosság történt. (...) Velük élt egy 10 év körüli gyerek is, hármasban sokat láttam őket a játszótéren. A gyerek nagyon aranyos és jól nevelt volt”– árulta el az egyik házban lakó fiatal nő a lapnak.

A lány nem volt otthon bűncselekmény idején. H. Krisztina egyik ismerőse arról számoltak be, hogy az áldozat egy szépségszalonban dolgozott, és alig volt munkája a járvány kirobbanása óta. Pár hete kórházba került, azt tervezte, másik szalonban keres munkát, és az áldozat munkája is bizonytalanná vált. H. Krisztina a közösségi oldalára nemrégiben a szakításról posztolt.

Az áldozat utolsó munkahelye egy produkciós társaság volt.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×