INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 11. kedd
Tiborc, Zsuzsanna

emberölés

csepel

rendőrség

Vérfagyasztó epizód derült ki a csepeli gyilkosságról

Vérfagyasztó epizód derült ki a csepeli gyilkosságról

Infostart

A zavartnak tűnő férfi az út túloldaláról kezdett motyogni, majd ordítani felém - idézte fel a találkozást a fiatal nő.

A fiatal nő az ismerőseinél volt, taxira nem volt pénze, ezért az éjszakai busz felé vette az irányt. Útközben hallotta meg a mentők és a rendőrök szirénáját, csak ezután tűnt fel neki, hogy egy férfi a közelében tántorog és meredten bámulja őt - írja a Blikk.

A busz nem jött, a főút üres volt, egy lélek sem járt arra. A zavartnak tűnő férfi az út túloldaláról kezdett motyogni, majd ordítani felém – idézte fel a bulvárlapnak a történteket a lány, aki azonnal tárcsázta barátja számát, telefonálás közben többször hátranézett, és azt látta, hogy az addig zavartan járkáló férfi immár határozott, dinamikus léptekkel követte őt, miközben figyelte minden mozdulatát.

A férfi egy idő után eltűnt mögüle, szerencsére a barátja néhány percen belül megérkezett, mesélte a lapnak a fiatal nő, akiben másnap meghűlt a vér, amikor meglátta, hogy az utcán őt fenyegető férfit a rendőrök emberölés miatt körözik.

Azóta kiderült, hogy a román férfi egy karddal lágyékon szúrta áldozatát a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc utcában, egyutcányira attól a helyszíntől, ahol a Blikk olvasóját követni kezdte. A TV2 információi szerint a dulakodás egy vita után tört ki. A férfi szombat délután feladta magát.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018