eur:
393.43
usd:
368.31
bux:
66118.65
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: police.hu

Külföldi diáklányt erőszakoltak meg Orosházán

Orosháza-Rákóczitelepen megerőszakoltak egy 15 éves külföldi lányt - erősítette meg a rendőrség a Narancs.hu érdeklődésére.

Az Orosházi Rendőrkapitányságra vasárnap délután érkezett bejelentés arról, hogy előző éjszaka Orosháza-Rákóczitelepen egy lakóházban egy fiatalkorú lánnyal akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített egy 19 éves fiatalember. Az Orosházi Rendőrkapitányság a bejelentés alapján szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el - írta a portál.

Az eljárás eddigi adatai szerint a diáklány egy orosházi vendéglátóhelyen több fiúval beszélgetett, majd egyikükkel önszántából elment abba a házba, ahol a fiú lakik. A fiú nem sokkal később magára hagyta az alvó lányt. Ezután két másik fiatalember ment be a házba.

A gyanú szerint egyikük szexuális kapcsolatot létesített a lánnyal, őt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A lap úgy tudja, a szórakozóhely alig kétszáz méterre van attól a háztól, ahol a külföldi lány vendéglátói élnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×