eur:
392.82
usd:
366.17
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
dav_vivid
Nyitókép: police.hu

Nagy rendőrségi rajtaütés: így kapták el a drogkereskedőket

Öt férfit tetten értek húsvéthétfőn Harkán, amint Ausztriából kábítószert hoztak be Magyarországra - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság

Az osztrák társszervek közreműködésével végrehajtott művelet eredményeként a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a Terrorelhárítási Központ közösen fogta el a drogterjesztőket.

A kábítószer beszállításakor öt férfit tetten értek a rendőrök április 22-én késő este a Győr-Moson-Sopron megyei Harkán; 3500 gramm kábítószergyanús fehér port, valamint a porciózáshoz és értékesítéshez szükséges eszközöket foglaltak le. Ezzel egy időben Kópházán elfogtak egy nőt, aki szerepet játszott a drog behozatalának szervezésében.

A rendőrök házkutatást tartottak egy szombathelyi lakásban is, ahol prostituáltak futtatásával kapcsolatos feljegyzéseket is lefoglaltak.

Az NNI a gyanúsítottaktól több helyszínen összesen csaknem 121 millió forint értékben vett zár alá lakóingatlant, valamint foglalt le készpénzt, telefont és luxusautókat.

Az elfogott hat ember közül ötöt kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmények gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×