eur:
392.91
usd:
366.3
bux:
66797.48
2024. április 25. csütörtök Márk
A nagy víznyomástól a szakadó esőben és viharos szélben leesett rendszámtáblák a városi rendőrkapitányság épületében, Nyíregyházán 2017. június 7-én. A rendőrség munkatársai az előző esti esti vihar után több mint ötven elhagyott rendszámtáblát szedtek össze a városban.
Nyitókép: Balázs Attila

Két különböző hamis rendszámmal furikázott

Sem elöl, sem hátul nem az igazi rendszáma volt az illető által vezetett furgonnak.

Két személyautó ütközött Füzesabonyban, a Hősök utcában követési távolság be nem tartása miatt, két személy megsérült - írja a Heol.hu, a portál számos egyéb fogásról is beszámolt emellett.

A szolgálatos rendőröknek két körözött személyt sikerült kézre keríteni, egyet pedig "bűncselekmény elkövetésén értek tetten", és egy ittas sofőrt is lekapcsoltak.

Bélapátfalván egy helyi lakost vontak intézkedés alá, a helyszínen ugyanis kiderült, hogy a járműve első és hátsó rendszáma különböző, ráadásul egyik sem volt az igazi. Mivel ez bűncselekmény, az illető ellen eljárás indult.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×