eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Nyitókép: Police.hu

Gyerekek kötöttek el egy autót Pannonhalmán - videó

14 és 15 éves gyerekek vettek el önkényesen egy nyitott autót Pannonhalmán.

A pannonhalmi rendőrök rövid idő alatt elfogták az autólopással gyanúsított fiatalkorú fiúkat. A nyomozás adatai szerint a rendőrségre arról érkezett bejelentés, hogy ismeretlen tettes 2018. novemberében az éjszakai órákban, Pannonhalmán, egy családi ház elől egy lezáratlan autót ellopott.

A rendőrök rövid időn belül megtalálták a kocsit és az elkövetőket is, egy 14 éves és két 15 éves helybéli fiatalt. A fiúkat a Pannonhalmi Rendőrőrsre november 9-én előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A gépkocsit vezető 14 éves fiú és két társa a bűncselekmény elkövetését elismerte,

kihallgatásukon elmondták, hogy a jármű pótkulcsát a kocsiban megtalálták, azzal indították el az autót, és a városban kocsikáztak

- írja a police.hu.

A Győri Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta és az iratokat a napokban megküldte az illetékes járási ügyészségnek - közölte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×