INFORÁDIÓ 
2019. október 16. szerda
Gál

gyógyszer

gyilkosság

szabadbattyán

Nem tudta kidobni a férjét, ezért megölte

Nem tudta kidobni a férjét, ezért megölte

Infostart

A gyógyszer-túladagolás módszerét választotta a szabadbattyáni nő.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett miatt folytatott egy szabadbattyáni nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint - mint a Police.hu írja -, az 51 éves nő 2018 áprilisától rendszeresen, gyógyszerekkel mérgezte férjét szabadbattyáni otthonukban. 2018. június 1-jén pedig a gyanúsított emberölési szándékkal nagy mennyiségű, vérnyomást, szívfrekvenciát csökkentő és más tablettákat adott be a sértettnek, aki a gyógyszereket bevette, majd az azt követő néhány órán belül keringés-összeomlás és szívmegállás miatt meghalt.

Az eljárás során kiderült, hogy a nő több éve elégedetlen volt a házasságával, ami miatt a férjétől el akart válni, és azt szerette volna, ha a férfi a lakóházukból elköltözik. Mivel a sértett minden megoldást elutasított, a feleség hónapokig mérgezte, majd 2018 nyarán elhatározta, hogy gyógyszer-túladagolással megöli a férjét.

A nyomozók a nőt előállították, aki június 2-án beismerő vallomást tett.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság N. K.-t előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018