eur:
392.13
usd:
366.48
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Nem tudta kidobni a férjét, ezért megölte

A gyógyszer-túladagolás módszerét választotta a szabadbattyáni nő.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett miatt folytatott egy szabadbattyáni nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint - mint a Police.hu írja -, az 51 éves nő 2018 áprilisától rendszeresen, gyógyszerekkel mérgezte férjét szabadbattyáni otthonukban. 2018. június 1-jén pedig a gyanúsított emberölési szándékkal nagy mennyiségű, vérnyomást, szívfrekvenciát csökkentő és más tablettákat adott be a sértettnek, aki a gyógyszereket bevette, majd az azt követő néhány órán belül keringés-összeomlás és szívmegállás miatt meghalt.

Az eljárás során kiderült, hogy a nő több éve elégedetlen volt a házasságával, ami miatt a férjétől el akart válni, és azt szerette volna, ha a férfi a lakóházukból elköltözik. Mivel a sértett minden megoldást elutasított, a feleség hónapokig mérgezte, majd 2018 nyarán elhatározta, hogy gyógyszer-túladagolással megöli a férjét.

A nyomozók a nőt előállították, aki június 2-án beismerő vallomást tett.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság N. K.-t előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×