eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Halálra késeltek egy nőt egy parkolási vitában

Letartóztatott a Bihar megyei a rendőrség egy 19 éves fiatalt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy nőt, amiért a háza elé parkolt.

A gyilkosság a Székelyhídhoz tartozó Érolasziban történt vasárnap este - írja a Maszol.hu.

Az ebihoreanul.ro beszámolója szerint a konfliktust az robbantotta ki, hogy a fiatalember családja nem tudott kihajtani az autójával az útra, mert egy szomszédnőjük a kapujuk elé parkolt le.

Az illetőt megkérték, hogy vigye el onnan a járművét, ez meg is történt, ennek ellenére a konfliktus nem simult el, sőt tettlegességig fajult, a két család tagjai összeverekedtek. A verekedés hevében az ittas fiatalember elővett egy kést, és többször mellkason és nyakon szúrt egy 48 éves nőt.

A Bihar megyei törvényszéki ügyészség szóvivője, Maria Cotrău a Mediafaxnak elmondta, hogy a 19 éves fiatalembert őrizetbe vették, majd 30 napra előzetes letartóztatásba került.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×