eur:
393.8
usd:
367.6
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

B. Vilmos feladta magát

Az újpesti nyomozók azonosították a 37 éves támadót, aki az ellene kiadott elfogatóparancs és rendőrségi felhívás hatására feladta magát.

A Police.hu azt írja, a 37 éves budapesti B. Vilmos december 16-án egy Lehel tér irányába közlekedő villamoson támadott meg egy idős nőt, akit előbb többször megütött, majd a földre rántotta és táskájából kivette a telefonját és a pénztárcáját.

A rendőrök a kamerafelvételek elemzését követően azonosították a rablás elkövetésével gyanúsítható B. Vilmost és ellene elfogatóparancsot adtak ki. Az elfogatóparancs és a rendőrségi felhívás hatására a férfi december 29-én önként feladta magát a rendőrségen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi kapitányságán B. Vilmost rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. ​Letartóztatás várhat rá.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×