eur:
394.39
usd:
370.22
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Megöltek egy csecsemőt Pásztón

Befejezték a pásztói nő ellen a nyomozók az eljárás vizsgálati szakaszát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 34 éves pásztói nő ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. január 8-án 20 óra 30 perckor állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg. A rendőrök a forrónyomon történő intézkedések eredményeként, rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves helyi lakost.

A nyomozás és a beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a nő a gyermeket 2018. január első napjaiban megszülte, akit ezt követően megölt.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket a jelenleg letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében elvégezték és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×