eur:
392.4
usd:
365.85
bux:
66870.44
2024. április 25. csütörtök Márk
A 3-as metróvonal Deák téri állomása 2017. január 5-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Fejbe rúgtak egy ellenőrt a Deák téren, eszméletét vesztette

Egy török férfit védeni próbáló egyik BKK-alkalmazottat támadták meg.

A támadás tavaly május 13-án történt a Deák Ferenc téri metróaluljáróban, ahol az ügy négy vádlottja közül hárman először egy ismeretlen férfival kerültek konfliktusba. Először külön-külön, majd utána már mindhárman egyszerre ütötték és rúgták a férfit, a bántalmazásnak a BKK-ellenőrök, illetve biztonsági alkalmazottak vetettek véget. A vádlottak ezután távoztak a helyszínről.

Mindezek után érkezett az aluljáróba egy török férfi, aki a BKK-ellenőröktől kért útba igazítást. A vádlottak - ekkor már negyedik társukkal együtt - ekkor tértek vissza a helyszínre, és hevesen mutogattak a BKK-alkalmazottak felé, majd amikor odaértek hozzájuk, belekötöttek a felvilágosítást kérő utasba. Mind a négyen körülvették a férfit, valamint az őt védeni próbáló egyik BKK-ellenőrt, és dulakodni kezdtek velük. Ennek során többen a földre kerültek, köztük az ellenőr is, akit ekkor a vádlottak egyike olyan erővel rúgott fejen, hogy az ellenőr az eszméletét vesztette. Kihasználva a helyzetet, egy másik vádlott a török férfit is földre lökte, többször megütötte ököllel a fejét, a bántalmazásnak a többi BKK-alkalmazott vetett véget.

A négy támadót a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével, a BKK-ellenőrt fejbe rúgó vádlottat pedig emellett súlyos testi sértés bűntettének kísérletével is vádolja.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×