eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Bróker Marcsiként ismertté vált D. Sándorné, a budapesti székhelyű Kun-Mediátor Kft. önálló képviseleti jogosultsággal rendelkező egykori vezetője megbilincselt kézzel, az ellene üzletszerűen elkövetett csalássorozat, jogosulatlan pénzügyi tevékenység, sikkasztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőper tárgyalásán a Szolnoki Törvényszéken 2017. november 6-án. A vádlott az ügyészség szerint a pénzügyi jogsértések sorozatát követte el, 767 embert csapott be, több mint 12 milliárd forinttal károsította meg őket.
Nyitókép: MTI Fotó: Mészáros János

Betegeket fosztottak ki egy budapesti kórházban

Elkapták a biztonságiak a tolvajt.

Egy 23 éves budapesti férfi bement egy erzsébetvárosi kórházba, ahol több kórteremből elvitte a betegek ágya melletti éjjeliszekrényről az értékeiket. Az egyik idős sértett felriadt, és amikor meglátta a tolvajt, segítségért kiáltott - írja a police.hu.

A fosztogató megpróbált elmenekülni, de a biztonságiak visszatartották a rendőrök érkezéséig. A férfi táskájában és a zsebeiben karórákat, mobiltelefonokat, személyes iratokat és pénztárcákat találtak.

A férfit őrizetbe vették a VII. kerületi rendőrök, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×