INFORÁDIÓ 
2019. március 26. kedd
Emánuel

rendőrség

ittas járművezetés

kannabisz

Ittasan vezetett a marihuánatermesztő

Infostart

Ittas vezetése miatt bukott le az a csákvári férfi, aki cannabis palántákat nevelt és több, mint másfél kiló kábítószergyanús növényi törmeléket tartott budapesti lakásában.

B. Gergely csákvári lakos 2018. április 14-én az esti órákban Budapesten a XII. kerületben a motorjával haladt, amikor a kerületi rendőrök igazoltatták, majd megszondáztatták, ami pozitív eredményt mutatott. A rendőrök átvizsgálták a 28 éves férfi ruháját és kabátjának zsebében több szál olyan cigarettát találtak, amelyekbe kábítószergyanús növényi származék volt betöltve.

A férfi budapesti lakásán a nyomozók házkutatást tartottak, ahol egy fóliasátorban négy tő cannabis-cserjét, valamint 59.51 gramm cannabis vetőmagot, 1,6 kilogramm zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket és 20,7 gramm kábítószergyanús fehér port találtak.

A hegyvidéki nyomozók B. Gergelyt járművezetés ittas állapotban bűncselekmény és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018