INFORÁDIÓ 
2020. május 30. szombat
Janka, Zsanett

szombathely

lövöldözés

légpisztoly

általános iskola

Lövöldözés egy szombathelyi általános iskolában

Infostart

Légpisztollyal lövöldözött egy diák a szombathelyi általánosban, ötször a levegőbe lőtt, egy lövedék az ablakkeretbe fúródott. Senki sem sérült meg, a rendőrség nyomoz.

A nyugat.hu információi szerint még pénteken rendőrök jártak a Bercsényi Miklós Általános Iskolában, mert légpisztoly volt egy 13 éves fiúnál, és a gyanú szerint használta is az oktatási intézmény területén. Személyi sérülés nem történt., de a Szombathelyi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Az érintett általános iskola közleménye szerint az egyik tanuló az édesapja légpisztolyát bevitte az iskola épületébe, és az első óra utáni szünetben ötször kilőtt vele az osztályterme nyitott ablakán át a levegőbe. Az utolsó lövésnél az ablak melletti faburkolatot találta el. A diáktársak azonnal szóltak az ügyeletes tanárnak, aki a gyermeket az igazgatói irodába kísérte, a légpisztolyt biztonságba helyezték. Az iskolavezetés azonnal felvette a kapcsolatot a gyermek szüleivel, tájékoztatta a tankerületi központot és az iskolarendőr közreműködésével a rendőrséget.

A tanulónál korábban nem tapasztaltak komolyabb magatartási problémát, elmondása szerint dicsekedni akart osztálytársai előtt és rendkívül megbánta cselekedetét.

A címlapról ajánljuk

Lángokban áll Minneapolis

Minneapolisban tovább folytatódtak a tüntetések és az erőszakos megmozdulások, a tüntetők felgyújtottak...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018