eur:
393.59
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hármas karambol a 47-es úton: meghalt egy gyerek

Négy felnőtt is megsérült a balesetben.

Plásztán-Kopcsa Kamilla a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy egy személyautó Tépe felé tartva eddig tisztázatlan körülmények között nekiment az előtte haladó mezőgazdasági gépjárműnek, majd a két jármű összeütközött a szemből érkező kamionnal.

A balesetben öten sérültek meg.

Közülük

egy gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztése nem járt sikerrel,

a helyszínen életét vesztette.

Egy felnőtt beszorult a személyautóba, őt a katasztrófavédelem feszítővassal szabadította ki. A sérülteket a mentők kórházba vitték.

A traktoron hét szarvasmarhát szállítottak, amelyeket egy másik, időközben a helyszínre érkezett szállítójárműre átraktak.

A mentés és helyszínelés idejére a balesetben érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta a rendőrség. A személyautók forgalmát Hajdúszovát, Földes, Konyár és Szentpéterszeg felé, míg a tehergépjárművekét Püspökladány és Hajdúszoboszló felé terelik el.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×