eur:
368.37
usd:
344.76
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert

Ittas kamionvezető okozott súlyos balesetet Zala megyében

A forgalommal szemben közlekedett az a kamion, amelyik péntekről szombatra virradó éjjel az M70-es autóúton, Tornyiszentmiklós közelében összeütközött egy román nyerges vontatóval - közölte a zalai rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

A baleset következtében több száz liter üzemanyag folyt az úttestre.

Sznopek Veronika elmondta: a 41 éves kamionvezető az M70-es autóúton - a járműforgalom elől elzárt területen - a forgalommal szemben közlekedett tehergépjárművével Letenye irányába. Az újhartyáni férfi a 16+554-es kilométerszelvénynél meg akart fordulni járművével, és ekkor összeütközött a Tornyiszentmiklós irányába közlekedő román nyerges vontatóval.

A szóvivő közölte azt is, hogy a sofőrnél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, az újhartyáni férfit előállították, járművezetői engedélyét elvették és ittas járművezetés miatt eljárást indítottak vele szemben.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság arról tájékoztatott, hogy a baleset következtében mintegy 900 liter üzemanyag folyt az úttestre. A műszaki mentés idejére az érintett szakaszon lezárták a fél útpályát, a mentés még az éjszakai órákban befejeződött, a forgalom zavartalanul halad.

Címlapról ajánljuk
Tálas Péter: Putyin haláláig fog küzdeni, mert nem tehet mást
Aréna

Tálas Péter: Putyin haláláig fog küzdeni, mert nem tehet mást

Az ukránok számára egy nagyon sikeres ellentámadás hozhatja meg a béketárgyalásokat, míg az orosz ellencsapást a hiányos tisztikar is nehezíti – véli a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézetének igazgatója. Tálas Péter erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×