eur:
395.33
usd:
372.31
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Lopott a takarítónő egy II. kerületi lakásból

Csapda buktatta le a takarítónőt, aki ellopta a sértett ékszereit, valamint készpénzét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat B. Szilvia 47 éves budapesti lakos ellen lopás bűntett miatt.

A nő másfél hónap alatt több alkalommal lopott el ékszereket, valutát és készpénzt egy Budapest II. kerületi lakásból, ahol egyébként takarítónőként dolgozott. A sértett észrevette, hogy eltűnnek az értékei, ezért kamerát szerelt fel a lakásába.

A kamera rögzítette, hogy a takarítónő 2016. november 25-én reggel – miután a sértett elhagyta a lakást – kivette a szekrényből az ott tárolt valutát, majd zsebre tette. A sértett ezt követően értesítette a rendőröket, akik B. Szilviát a helyszínen elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A nő ferencvárosi lakásán tartott házkutatáskor megtalálták a korábban ellopott ékszereket.​

Forrás: police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×