INFORÁDIÓ 
2020. június 3. szerda
Klotild

autólopás

újbuda

pesterzsébet

szétszerel

Így találhatja meg ellopott autóját

InfoRádió

A fővárosi rendőrök elfogtak két dunavarsányi férfit, akik lopott autókat szereltek szét, majd az alkatrészeket totálkáros autókba rakták át. Az egyik megbízójuk feladta magát, társát még keresi a rendőrség.

A 45 éves B. István és a 25 éves H. István dunavarsányi lakosok 2016 novemberében két, fővárosból ellopott autót vettek át két budapesti férfitól. A 38 éves H. Gyula, valamint a 45 éves Kovács Kálmán pénzt ígért a két gyanúsítottnak cserébe azért, hogy az Újbudáról és Pesterzsébetről ellopott autókat dunavarsányi autószerelő műhelyükben szétszerelik, és az alkatrészeket balesetben összetört autók üres karosszériavázába beépítik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai 2016. november 21-én B. Istvánt és H. Istvánt bűncselekmény elkövetése közben a műhelyben tetten érték, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki.

Velük szemben orgazdaság bűntett és más bűncselekmények miatt folyik nyomozás.

Az ügyben megbízóként szereplő H. Gyula 2016. november 26-án délután önként feladta magát a rendőrségen. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

Kovács Kálmán felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért ellene a rendőrség országos elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen szereplő Kovács Kálmánt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a 01000/2904/2016. bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06-1-461-5170 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018