eur:
393.76
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Így találhatja meg ellopott autóját

A fővárosi rendőrök elfogtak két dunavarsányi férfit, akik lopott autókat szereltek szét, majd az alkatrészeket totálkáros autókba rakták át. Az egyik megbízójuk feladta magát, társát még keresi a rendőrség.

A 45 éves B. István és a 25 éves H. István dunavarsányi lakosok 2016 novemberében két, fővárosból ellopott autót vettek át két budapesti férfitól. A 38 éves H. Gyula, valamint a 45 éves Kovács Kálmán pénzt ígért a két gyanúsítottnak cserébe azért, hogy az Újbudáról és Pesterzsébetről ellopott autókat dunavarsányi autószerelő műhelyükben szétszerelik, és az alkatrészeket balesetben összetört autók üres karosszériavázába beépítik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai 2016. november 21-én B. Istvánt és H. Istvánt bűncselekmény elkövetése közben a műhelyben tetten érték, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki.

Velük szemben orgazdaság bűntett és más bűncselekmények miatt folyik nyomozás.

Az ügyben megbízóként szereplő H. Gyula 2016. november 26-án délután önként feladta magát a rendőrségen. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

Kovács Kálmán felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért ellene a rendőrség országos elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen szereplő Kovács Kálmánt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a 01000/2904/2016. bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06-1-461-5170 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×