eur:
389.1
usd:
361.99
bux:
67994.56
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Megtalálták az eltűnt csecsemőt és nyomoznak Vas megyében

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a szombathelyi Markusovszky Kórházból eltűnt, majd megtalált újszülött csecsemő ügyében - közölte a rendőrség szerda este honlapján.

Tájékoztatásuk szerint a szombathelyi Markusovszky Kórház szülészeti osztályáról érkezett a bejelentés a rendőrségre 2014. július 9-én 16 óra 45 perckor, hogy eltűnt egy újszülött csecsemő. A szombathelyi rendőrök a bejelentést követő egy órán belül megtalálták az újszülöttet, és az Országos Mentőszolgálat közreműködésével sértetlenül visszaszállították a kórházba.

Az ügyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el, több személy kihallgatása jelenleg is folyamatban van - közölte a rendőrség.

Az ügy részleteiről csütörtökön 11 órakor a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói sajtótájékoztató keretében számolnak be.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×