eur:
389.31
usd:
363.01
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: police.hu

Közismert üzletember volt a Dunában megtalált férfi

Tehetős vállalkozónak mondják azt a férfit, akit még pénteken talált meg a Dunában a rendőrség. Augusztus 1-jén ugorhatott a folyóba. Napokig keresték.

A fővárosi éjszakai élet népszerű figurája volt az a férfi, akinek a holttestét már megtalálta a rendőrség a Duna egyik mellékágában – tudta meg a Blikk.

Erről egyébként az Infostarton is beszámoltunk.

A lap most azt írja, hogy "a helyszíni és halottszemle során kétséget kizáróan nem lehetett megállapítani a személyazonosságát, azonban az eddig beszerzett adatok alapján feltételezhető, hogy az ismeretlen személyazonosságú holttest azonos az augusztus 1-jén a Margit hídról vízbe ugrott G. Z. személyével” – állt a rövid rendőrségi közleményben.

A celebvilágban otthonosan mozgó újság szerint az 56 éves férfi még a közelmúltban is nívós eseményekről osztott meg fotókat a közösségi oldalain. A képei között többek között pózolt Rácz Jenő sztárséffel, Curtisszel, de néhány éve még Tóth Andi énekesnőt is elvitte egy körre a luxusautójával, amelyről egy videót is készítettek.

Az nem egyértelmű, hogy miből volt pénze, de állítólag korábban gyertyaöntő üzeme is volt és műkincsekkel is foglalkozott.

„Nagyon magas színvonalon élt, számos ingatlant vásárolt magának. Teljesen sokkolt a halálhíre, értetlenül állok előtte” – mondta a Blikknek Rácz Jenő sztárséf, aki nemrég találkozott a férfival egy autós rendezvényen. Más celebek is meséltek róla, akik szerint „minden nap járt edzőterembe, odafigyelt magára, igazi aranyélete volt”.

A BRFK az üggyel kapcsolatban azt közölte: idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ezért büntetőeljárást sem indítottak.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×