eur:
389.33
usd:
362.71
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A dunai vízirendészet új hajója a bemutató sajtótájékoztatón a Kopaszi-gátnál, a Dunai Vízirendészeti Rendőrőrs közelében 2021. július 23-án. Az új hajó 8,5 méter hosszú, gumitestű, 400 literes az üzemanyagtartálya, 250 lőerős motorral van felszerelve és 70-80 kilométeres óránkénti sebességre képes. A hajó 12 személyre van levizsgáztatva, de szükség esetén 25 ember szállítására is alkalmas. Az eseményen bemutatták a vízirendészet új egyenruháját is.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Megtalálhatták a másfél hete Dunába ugrott férfi holttestét

Úszó holttestet találtak a vízi rendőrök még pénteken Budapesten, a XI. kerületben található Kopaszi-gátnál.

Egy, a Dunában sodródó férfi holttestét emelték ki a vízi rendőrök a Kopaszi-gátnál péntek reggel – írta a rendőrség a honlapján, majd a felhívásukat törölték az oldalukról. Ebben ugyanis azonosításhoz kértek segítséget.

Az elhunyt férfi körülbelül 176-180 centiméter magas, barna szemű, őszesbarna hajú. Emellett fekete színű bőrkabátot, kék színű farmernadrágot és szürke színű pólót viselt – ismertették.

Egy napja még nem tudták, hogy pontosan kiről lehetett szó, de már akkor is sejtették, hogy annak a férfinak a holttestét találták meg, aki augusztus 1-jén ugrott a Dunába a Margit hídról - ismertette számos újság, köztük az rtl.hu is.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×