eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
A dunai vízirendészet új hajója a bemutató sajtótájékoztatón a Kopaszi-gátnál, a Dunai Vízirendészeti Rendőrőrs közelében 2021. július 23-án. Az új hajó 8,5 méter hosszú, gumitestű, 400 literes az üzemanyagtartálya, 250 lőerős motorral van felszerelve és 70-80 kilométeres óránkénti sebességre képes. A hajó 12 személyre van levizsgáztatva, de szükség esetén 25 ember szállítására is alkalmas. Az eseményen bemutatták a vízirendészet új egyenruháját is.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Megtalálhatták a másfél hete Dunába ugrott férfi holttestét

Úszó holttestet találtak a vízi rendőrök még pénteken Budapesten, a XI. kerületben található Kopaszi-gátnál.

Egy, a Dunában sodródó férfi holttestét emelték ki a vízi rendőrök a Kopaszi-gátnál péntek reggel – írta a rendőrség a honlapján, majd a felhívásukat törölték az oldalukról. Ebben ugyanis azonosításhoz kértek segítséget.

Az elhunyt férfi körülbelül 176-180 centiméter magas, barna szemű, őszesbarna hajú. Emellett fekete színű bőrkabátot, kék színű farmernadrágot és szürke színű pólót viselt – ismertették.

Egy napja még nem tudták, hogy pontosan kiről lehetett szó, de már akkor is sejtették, hogy annak a férfinak a holttestét találták meg, aki augusztus 1-jén ugrott a Dunába a Margit hídról - ismertette számos újság, köztük az rtl.hu is.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×