eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsik az Árpád hídon 2023. július 1-jén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval. A balesetben többen megsérültek, egy férfi a kórházban meghalt.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Még az őszt is fogdában töltheti az Árpád hídi gázoló

Továbbra is rács mögött marad az a 33 éves férfi, aki egy 26 éves biciklis halálát okozta július elsején éjszaka az Árpád hídon

A 24.hu-nak Szabó József, a Fővárosi Törvényszék szóvivője azt mondta, hogy a bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően három hónappal hosszabbítsa meg a gyanúsított letartóztatását. A végzés nem végleges.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk az autós által okozott balesetben meghalt egy kerékpáros.

Az ütközés előzménye az volt, hogy egy Mercedes és két BMW versenyzett a hídon.

A 690 lóerős, speciális Mercedes haladt elől, melynek vezetője megcsúszott, elvesztette uralmát az autó fölött, és a szalagkorlátba csapódott. akkor gázolta halálra a korlát túloldalán éppen érkező kerékpárost.

A Mercedes felborult az ütközés után, és 70 métert pörgött a tetején, végül a két BMW közül a másodikba csapódott be. Az igazságügyi szakértői vélemény szerint a Mercedes legalább 137 kilométer/órával haladt.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×