eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
fotó: Fábián Juli Emlékalapítvány
Nyitókép: Fábián Juli Emlékalapítvány

Súlyos balesetük után az intenzíven ápolják egy magyar zenekar tagját

Autóbalesetet szenvedett a Mehringer zenekar, az egyik tagot életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Éppen egy fesztiválra tartottak.

Az Ördögkatlan Fesztiválra tartott a Mehringer zenekar, amikor kisbuszuk felborult az autópályán. A balesetben a zenekar egyik tagja súlyos-életveszélyes, a buszban utazó többi zenész és a stáb tagjai nagyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A csapat teljes hangszerparkja megsemmisült, koncertbevételeik előre láthatóan az év hátralévő részére kiesnek – írja a Blikk.

"Most már stabil, meg fog gyógyulni, csak nagyon sokáig fog tartani. Minket nagyrészt hazaengedtek törésekkel, zúzódásokkal és hasonló sérülésekkel. A menedzserünk még mindig kórházban van és minden felszerelésünk odaveszett: az összes hangszerünk, kábelünk, gyakorlatilag minden megsemmisült..." – írta a közösségi médiában Mehringer Marci.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mehringer Marcello (@marcimehringer) által megosztott bejegyzés

A tizedik X-Faktor-évad egyik legnépszerűbb énekese Mehringer Marci volt, aki a legjobb négyig jutott a versengésben. Ezután alapított együttest.

"Nem tudjuk megköszönni elégszer a rengeteg törődést és hihetetlen gyorsaságot a katasztrófavédelemnek, a mentősöknek, a rendőröknek, a pécsi klinikai orvosainak, a szekszárdi és a kaposvári kórháznak egyaránt" – írta.

"Hamarosan jelentkezünk,

szorítsatok értünk, Frickért nagyon, küldjétek neki az energiát.

Nagyon vigyázzatok magatokra. Valahol van Isten" – fejeződik be a bejegyzés.

A budapestkornyeke.hu úgy tudja, hogy a fiúk az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán jártak szerencsétlenül. Kisbuszuk útban az Ördögkatlan Fesztiválra defektet kapott és felborult a 111-es kilométerszelvényben, Gyapa térségében. A balesetben a járműben utazó nyolc személy közül hét sérült meg, hárman súlyos, négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek a rendőrség pénteki tájékoztatása szerint.

Fotó: Fábián Juli Emlékalapítvány közösségi oldala.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×