eur:
389.66
usd:
363.21
bux:
68186.42
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
fotó: katasztrófavédelem videója
Nyitókép: katasztrófavédelem videója

Itt a videó az M7-esen kiégett autóbuszról

Kigyulladt egy autóbusz az M1-es és M7-es autópálya közös szakaszán Budaörs közelében, a Budapest felé szombat délután. A tűzoltók most megmutatták, hogyan végezték az oltását.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk a jármű teljes terjedelmében égett, amikor a törökbálinti és a fővárosi hivatásos tűzoltók a helyszínre értek, az oltást azonnal megkezdték.

Az autóbuszon csak a sofőr utazott, aki időben elhagyta a járművet.

Ma is törtentek balesetek a sztrádán. Délelőtt összeütközött két gépkocsi az M7-es autópálya 72-es kilométerszelvényénél, Polgárdi térségében, a Budapest felé vezető irányban. A karambolos járművek elfoglalják a forgalmi sávokat, így a közlekedés a leállósávban haladt.

Vasárnap délben három gépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze Balatonfőkajár térségében, a 71-es főút és a 7118-as út csomópontjánál. Az autókban összesen heten tartózkodtak, a motoron csak a vezetője utazott.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×