eur:
389.29
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Kombókép Mark Zuckerbergről, a Facebook internetes közösségi portál vezérigazgatójáról Barcelonában 2016. február 21-én (b) és Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletemberről, a Tesla Motors amerikai elektromosjármű-gyártó és a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat vezérigazgatójáról Providence-ben 2017. július 15-én. Miután Zuckerberg bejelentette, hogy a Twitter számára fejleszt versenytársat, az utóbbit birtokló Musk elkezdte Zuckerberget szekálni a közösségi médiában. Az üzengetés odáig fajult, hogy Musk egy ketrecharc meccsre hívta Zuckerberget, aki elfogadta azt. A küzdelemre nagy valószínűséggel Las Vegasban kerül majd sor. Ha megvalósul a világ leggazdagabb embereinek a bunyója, az kétesélyes mérkőzést hozhat, hiszen az 51 éves Musk magasabb súlycsoportban van, míg Zuckerberg 39 éves és komoly múltja van küzdősportok terén.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernandez/Stephan Savoia

Mark Zuckerberg ketrecharcosokkal készül Elon Musk ellen

A techvilág két milliárdosa közötti ketrecharc marketingje szintet lépett azzal, hogy Mark Zuckerberg igazi MMA-s nehéz fiúk mellett mutatta meg magát.

A Telex hívja fel a figyelmet arra, hogy Mark Zuckerberg, a Facebook tulajdonos Meta vezérigazgató már Israel Adesanya és Alex Volkanovski MMA harcosokkal készül a sajtóban beharangozott Elon Musk elleni ketrecharcra.

„Mark nem kamu arc, komolyan tolja” – írta a Zuckerberggel való közös edzésről felkészülésről az Instagramon Israel Adesanya MMA-harcos.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Israel Adesanya (@stylebender) által megosztott bejegyzés

Mint ismeretes Elon Musk június végén hívta ki ketrecharcra Mark Zuckerberget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×