eur:
387.7
usd:
357.1
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Nyitókép: SoCalShooter/Getty Images

Anya és lánya halt meg a szörnyű balesetben

Nagykanizsán, a 7-es számú út és a Hevesi Sándor utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze szombat este. Ketten életüket vesztették.

A zaol.hu azt írja, hogy az egyik autó nem adta meg az elsőbbséget a másiknak. A Toyota Yarist vezető 32 éves letenyei nő a Hevesi Sándor utcáról az elsőbbségadási kötelezettsége ellenére kihajtott a 7-es számú főútra, s így ütközött össze egy azon érkező Mazda típusú személyautóval.

A baleset következtében árokba csapódott Toyotában hárman utaztak, a sofőr melletti ülésen egy idősebb, 57 esztendős tótszentmártoni nő, valamint hátul, gyermekülésben egy kisgyermek.

Az 57 éves nő a helyszínen elhunyt, a jármű vezetőjét a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol az éjszakai órákban szintén életét vesztette.

A Mazda vezetője – aki egyedül ült az autójában –, valamint a Toyotában utazó kisgyermek tudomásunk szerint nem sérült. Időközben azt is megtudtuk, hogy családi tragédia történt a balesetben, hiszen anya és lánya hunyt el.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×