eur:
394.03
usd:
368.72
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Megtalálták annak a bizonyos nyíregyházi orvosnak a feleségét

Az orvos felesége a férjének hisz.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk egy nyíregyházi orvos, testi örömökért cserébe, fogyást segítő, de alapvetően cukorbetegeknek adható gyógyszert írt fel egy közismert "modellnek". A rendőrség szerint az aktus megtörtént, így a múlt héten házkutatást tartottak.

A Blikk kedden megtalálta a köztiszteletben álló doktor otthonát, ahol a felesége nyitott ajtót. Nyilatkozni nem akart, de állítólag lejaratásnak gondolja az ügyet

A 48 éves orvost vesztegetés elfogadásával, míg a 43 esztendős, budapesti modellt vesztegetéssel gyanúsítják.

Vallomást egyikőjük sem tett, azt nem lehet tudni, miként buktak le.

Az interneten egyébként sokan beazonosították a közismert hölgyet, mert az elmúlt hónapokban televíziókban adott interjút arról, hogy miképpen sikerült lefogynia és a rendőrségi videón pedig egyértelműen látszanak lakásának részletei.

A lap arról is ír, hogy a rendőrök múlt szerdán reggel hétkor jelentek meg a doktor házánál. Az orvos azzal nyugtatta a feleséget, hogy csak a receptírást ellenőrzik. Két órát töltöttek náluk, miközben átkutatták az egész házat, a családfőnek pedig még a legálisan, vadászatra tartott fegyverét is meg kellett mutatnia.

Arról is írtunk, hogy a több szakvizsgával is rendelkező, közismert szaktekintély kamarai tagságát a közelmúltban a saját kérésére felfüggesztették, de szabadon praktizálhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×