eur:
390.46
usd:
368.74
bux:
55356.93
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Szexet kínált orvosánák a fogyásért cserébe egy budapesti nő - videó

A nő szexuális szolgáltatását ajánlotta fel az orvosnak a fogyását elősegítő gyógyszer receptjéért cserébe.

A szabolcsi rendőrök vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 43 éves budapesti nő ellen, valamint vesztegetés elfogadása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 48 éves nyíregyházi háziorvossal szemben.

A nő 2023. március 6-án felvette a kapcsolatot a háziorvossal, akinek szexuális szolgáltatását ajánlotta fel cserébe azért, hogy orvosi vényre felírjon neki egy fogyását elősegítő gyógyszert, amelyre ő nem jogosult, mivel azt cukorbetegek kezelésére alkalmazzák.

Az orvos, mint jogtalan előnyt a nő ajánlatát elfogadta, és eleget tett a kérésének annak ellenére, hogy nem tartozott az ellátási körzetébe, valamint a kért gyógyszer felírására háziorvosként nem volt jogosult. A gyógyszert e-receptre felírta, amit 2023. március 7-én ki is váltottak.

A nyomozók kutatást tartottak a nő budapesti lakásában, ahol megtalálták és lefoglalták az orvosi vényre kiváltott gyógyszert.

A rendőrök a nőt és a férfit gyanúsítottként kihallgatták, vallomást egyikük sem tett. Személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedés nem történt, a büntetőeljárás alatt mindketten szabadlábon védekezhetnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 25. 14:30
2023. szeptember 25. 10:50
×
×
×
×