eur:
367.82
usd:
342.22
bux:
49320.70
2023. június 9. péntek Félix
Nyitókép: Pixabay

Titokban temették el a magyar színészlegendát

Teljes titokban eltemették Dunai Tamás Jászai Mari-díjas színművészt - írja a Blikk.

A lap szerint a szertartást a nyilvánosság kizárásával, szűk családi körben, néhány közeli barát részvételével tartották meg egy budapesti temetőben szerda délelőtt.

Ahogy arról beszámoltunk, Dunai Tamást február 22-én, tragikus hirtelenséggel, 73 éves korában az otthonában érte a halál.

A Blikk most felidézi, hogy Dunai Tamás pár nappal a halála előtt úgy fogalmazott a Klubrádióban: "Ne mulaszd el észrevenni a szépet, mert ami szép, Isten ujjlenyomata, szokták mondani. A pohár nekem félig tele van".

Címlapról ajánljuk
Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Az InfoRádió Aréna című műsorának vendégeként a Magyar Állami Operaház régi-új főigazgatója beszélt a nemrég lezárult, hosszúra nyúlt pályázati időszakról, az Operaház távozóiról, a dalszínház és a nemzeti operajátszás jövőjéről illetve az Erkel Színházzal és az Eiffel Műhelyházzal kapcsolatos terveiről is.

Elhunyt az Ablak közismert műsorvezetője

Hetvenkét éves korában csütörtökön elhunyt Bánki Ilona újságíró, a Magyar Televízió egykori kulturális főszerkesztője, az MTVA Kulturális Főszerkesztőségének volt főszerkesztő-helyettese.
VIDEÓ
Bevetésen a Leopard 2-esek, fokozódik a helyzet Zaporizzsjánál – Háborús híreink pénteken

Bevetésen a Leopard 2-esek, fokozódik a helyzet Zaporizzsjánál – Háborús híreink pénteken

Egyre több hír és felvétel érkezik arról, hogy az ukrán offenzívában aktív szerepet játszanak a nyugati tankok, köztük a Leopard 2-esek is. Moszkva napok óta igyekszik különböző módokon bizonyítani, hogy kilőtt már közülük legalább egyet. Úgy tűnik, hogy a napok óta kibontakozóban lévő ukrán támadások egyik fő csapása Zaporizzsja megyében van. Ugyanakkor az itt található atomerőmű számára komoly problémát jelent a felrobbant Nova Kahovka-i gát, mivel idővel nem juthat elég víz a hűtésére. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×