eur:
371.27
usd:
344.88
bux:
47278.67
2023. június 2. péntek Anita, Kármen
Nyitókép: Pixabay

Fuldokló vaddisznót mentettek ki egy budakeszi ház medencéjéből

Vaddisznó rekedt egy családi ház úszómedencéjében Budakeszin. Az állat nem tudott kijönni a vízből, ki kellett hívni a tűzoltókat.

“Kijöttem, lámpával kivilágítottam, és azt vettem észre, hogy bent van a vaddisznó a medencében” – nyilatkozta az RTL Híradónak egy budakeszi család férfi tagja.

Az állat nem tudott kijönni, próbált az agyárával és a fogaival megkapaszkodni a peremben, de csak rágcsálni tudta azt.

Jöttek a tűzoltók, akik létrákkal támasztották alá a 150-200 kilós állatot, így segítették ki a vízből. “Egyből megtalálta azt a csapást, amin bejött és eltávozott a helyszínről” – mesélte András Márton, szolgálatparancsnok az RTL Híradónak.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Ismét orosz területet ért támadás, új feladatot kap a Wagner csoport – Háborús híreink pénteken

Ismét orosz területet ért támadás, új feladatot kap a Wagner csoport – Háborús híreink pénteken

Az ukránbarát Orosz Önkéntes Hadtest és a Szabad Oroszország Légió ismét behatolhatott Oroszország Belgorodi területére. Moszkva állítása szerint visszaverték a támadást, egy videó szerint viszont a milicisták orosz tüzérségi eszközöket semmisítettek meg. A határ menti orosz települések – elsősorban Sebekino városa – napok óta tüzérségi támadás alatt állnak, de csütörtökön robbanás rázta meg a terület székhelyét, Belgorod városát is. Egyelőre visszavonul a frontvonalról a Wagner csoport és pihennek a zsoldosok, feltöltik tartalékaikat, ezután „valószínűleg Oroszország területén belül” folytatódik majd a harc – mondta Jevgenyij Prigozsin, a Wagner csoport vezére. Európai vezetők Moldovában tartottak találkozót, ahol Volodimir Zelenszkij ukrán elnök sürgette hazája NATO-csatlakozását. Annalena Baerbock német és Szijjártó Péter magyar külügyminiszter azonban azt mondta, háborúban álló országnak nem szabad NATO-tagságot adni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×