eur:
394.14
usd:
369.74
bux:
65125.52
2024. április 23. kedd Béla
Gerard Piqué, a Barcelona játékosa a Real Sociedad ellen a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2019. december 14-i mérkőzésen a San Sebastián-i Anoeta Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juan Herrero

Shakira szelleme egy étteremben érte utol Piquét és új barátnőjét

A Barcelona játékosát és 23 éves partnerét nem szolgálták ki.

Elmondások szerint feldúltan távozott Gerard Piqué és barátnője egy barcelonai japán étteremből: a sztárpárt kitessékelték, mivel a tulajdonosról kiderült, hogy Shakira-rajongó. A pincér ki sem szolgálta őket, így gyorsan elviharzottak - írta a Blikk a Marca cikke alapján.

A futballista szakítása Shakirával meglehetősen viharos volt, az énekesnő még egy dalban is bírálta őt, amiért megcsalta. A 23 éves Clara Chia pedig nehezen emészti meg a hirtelen jött ismertséget és a történtek miatti támadásokat. Mindez lelkileg nagyon megviselte és kórházba is került.

Címlapról ajánljuk
Mostantól rendkívüli helyzetet hirdethetnek a felvidéki medvetámadások miatt

Mostantól rendkívüli helyzetet hirdethetnek a felvidéki medvetámadások miatt

Jóváhagyta a szlovák kormány a problematikus medvék likvidálásáról szóló törvényjavaslatot, de ez nem tartóztatja fel a ragadozókat. Tavaly összesen 14, idén az eddigi négy hónap alatt már több mint tíz alkalommal támadt emberre a barnamedve északi szomszédunknál. Az elmúlt napokban két újabb medvetámadást regisztráltak Szlovákiában. Legutóbb vasárnap, amikor egy önkéntes tűzoltót harapott lábon a vadállat.

Az iszlamizmus „tiktokizálódásától” óv a német alkotmányvédelmi hivatal

A fiatal muszlimok radikalizálódásának veszélyére figyelmeztetett a brandenburgi alkotmányvédelmi hivatal. A hatóság szerint ennek eszköze, különösen a közel-keleti konfliktus óta, a TikTok közösségi platform. A hivatal hangsúlyozta, hogy mindenekelőtt a szalafista influenszerek használják a platform gyors ütemben növekvő "hatókörét".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Hetek óta tartó esés után emelkedtek hétfőn a tőzsdék

Hetek óta tartó esés után emelkedtek hétfőn a tőzsdék

Eseménydús hét előtt állnak a tőzsdék, a befektetők továbbra is kiemelten figyelik az elmúlt hetek kereskedési hangulatát meghatározó közel-keleti eseményeket, de emellett egy másik nagy sztorihoz, a vártnál tartósan magasabbnak bizonyuló amerikai inflációhoz is új muníciót kapunk, ugyanis érkezik majd a Fed kedvenc inflációs mutatója. Mindeközben egyedi részvények szintjén is jelentősebb mozgások várhatók, hiszen a héten beindul a gyorsjelentési dömping az olyan nagy tech vállalatok vezetésével, mint a Microsoft, az Alphabet (Google), és a Meta Platforms. A piac közben igyekszik korrigálni az elmúlt időszakban látott esés után, Európában is feljebb kerültek a vezető indexek, és az USA is emelkedéssel próbálkozik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×