eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Fotó: Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó egyesület
Nyitókép: Fotó: Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó egyesület

Kigyulladt a 3. emeleti lakás, tragikus látvány fogadta a tűzoltókat

Füstölt egy ötemeletes dunaújvárosi társasház egyik lakása. A tűzoltók behatoltak a lakásba, ahol a nappaliban egy ülőgarnitúra és egy asztal égett. Az oltás közben egy idős ember holttestét találták meg, aki feltehetően füstmérgezést szenvedett. Az oltás ideje alatt a társasházban élők a lakásukban maradhattak, mert azokat sem a tűz, sem a füst nem érintette.

Dunaújvárosban is tragikus lakástűz volt - számolt be a katasztrófavédelem. Egy harmadik emeleti lakás égett. Az oltás ideje alatt az ötemeletes társasházban élők a lakásukban maradhattak, mert azokat sem a tűz, sem a füst nem érintette.

Nem zárható ki, hogy a tüzet egy gyertya okozta.

Ez volt a második tragédiával végződő lakástűz szerdán. Délelőtt egy kispesti családi házban vesztette életét egy idős ember.

A halálos lakástüzek áldozatai jellemzően egyedül élő idősek. Egy füstérzékelő a hangos sípolásával felhívja az ember figyelmét a veszélyre, így megelőzhetőek a füstmérgezések és a hasonló tragédiák. Egyedül élő idősebb szeretteinknek érdemes füstérzékelőt is ajándékozni karácsonyra - ajánlották közleményükben.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×