eur:
394.22
usd:
370.02
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Smoke, sparks and fire particles, flying up embers and burning cinder. Vector realistic heat effect of flame in bonfire, from blacksmith works or hell isolated on transparent background
Nyitókép: klyaksun / Getty Images

Kutya és gazdája is meghalt a lakástűzben

Lakástűzben meghalt egy ember a Kecskeméthez tartozó Matkón csütörtök délután.

A Fő utcában egy 70 négyzetméteres családi ház egyik szobája gyulladt ki. A sűrű füsttel telítődött helyiségben egy embert találtak, akit kivittek az épületből, azonban a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett az életét megmenteni.

Az épületet átvizsgálva a tűzoltók egy másik helyiségben egy elpusztult kutyát találtak, valamint a házból egy gázpalackot is kivittek.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×