INFORÁDIÓ
2023. január 28. szombat
Karola, Károly

máv

vasút

halálos baleset

gázolás

Személyvonat közlekedik az Ebes és Debrecen közötti felújított vasútvonalon az ünnepélyes átadó napján Debrecen közelében 2020. október 16-án. Környezetkímélő és biztonságos közlekedés jött létre a 15 milliárd forintos beruházás keretében felújított, Ebes és Debrecen közötti vasútvonal teljes átépítésével.

Halálra gázolt az intercity egy embert, hatalmas kavarodás a menetrendben

Infostart

A Déli pályaudvarról Zalaegerszegre 7 órakor elindult Göcsej InterCity Székesfehérvárnál halálra gázolt egy embert.

A Déli pályaudvarról Szombathelyre 10 órakor induló Bakony InterCity (904-es számú vonat) nem IC minőségű kocsikat továbbít. A Déli pályaudvarról Ljubljana állomásra 9 órakor elindult Citadella InterCity (IC246 számú vonat) Székesfehérvár állomáson várakozik a baleseti helyszínelés ideje alatt. Jelentős késéssel közlekedik majd - írja a Mávinform.

Reggel a Déli pályaudvarról Zalaegerszegre 7 órakor elindult Göcsej InterCity (952-es számú vonat) Székesfehérvárnál halálra gázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt Székesfehérvár és Sárszentmihály állomás között nem közlekedhetnek a vonatok.

Az utasokat pótlóbuszok szállítják el. A buszok Várpalota és Székesfehérvár viszonylaton helyettesítik majd a vonatokat.

A 952-es számú Göcsej InterCity utasai a vonaton kénytelenek várakozni, mert a körülmények nem teszik lehetővé a vonatról való leszállást, vagy egy másik vonatra való átszállást.

A Székesfehérváron –Veszprém–Szombathely vonalon megnő a menetidő 20-40 perccel is. A vonalon közlekedő Bakony és Göcsej IC vonatok késve közlekednek a délelőtti órákban.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018