eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat

A reggelitől fuldoklott egy nő a budapesti hotelben

Kis hiján életét vesztette egy 75 éves nő egy budapesti szállodában. A reggeli közben félrenyelhetett és fuldokolni kezdett. A mentők előbb távolról, majd a helyszínen segítettek.

Egy budapesti szállodába kérték a mentők segítségét, mert egy 75 év körüli nő reggeli közben félrenyelt és fuldokolni kezdett - adta hírül a mentőszolgálat a közösségi oldalán.

A beszámoló szerint az asszony lánya azonnal Heimlich-műfogást próbált alkalmazni, de a nő légútja teljesen elzáródott és az asszony összeesett.

Ekkor a hotel egyik munkatársa is a nő segítségére sietett, mentőt hívott, majd a telefonos utasítások szerint megvizsgálta a nőt, aki már nem lélegzett.

A tapasztalt mentésirányító ekkor az újraélesztésre instruálta a recepcióst.

A nő életét végül a megérkező mentők mentették meg, de ehhez kellett a korábban megkezdett életmentés is. A bajba jutott beteget stabil állapotban szállították kórházba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×