eur:
395.08
usd:
371.03
bux:
65100.46
2024. április 19. péntek Emma
A védőmaszkot viselő Tom Cruise amerikai színész rajongóinak integet a Mission Impossible – Lybra című filmje forgatásán Rómában 2020. november 29-én, a koronavírus-járvány idején.
Nyitókép: MTI/EPA-ANSA/Riccardo Antimiani

Egy angliai család kertjében landolt Tom Cruise

Nem maradt el a fotózás, és a színész még azt is felajánlotta, hogy az egész család mehet egy kört a helikopterével.

Tom Cruise épp a legújabb Mission: Impossible filmet forgatja Angliában, és akadt egy kis helikopterrel elintézendő ügye. Szerencsétlenségére azonban a landolásra kinézett közeli repülőtér zárva volt, ő viszont késésben volt, így azt választották, hogy egy családi ház kertjében szállnak le – írta a Hvg.hu.

A kert a Webb családhoz tartozik, akik érthető módon hatalmas élményként élték meg, hogy egy igazi hollywoodi VIP bukkant fel a hátsó kertjük gyepén. „Szürreális volt, még mindig nem hiszem el, hogy megtörtént” – nyilatkozta Alison Webb a BBC-nek.

Először még csak annyit tudtak, hogy egy ismeretlen nagyon fontos ember használná a kertjüket a landolásra, és úgy gondolták, biztosan jó buli lesz. Volt aztán nagy csodálkozás, amikor Tom Cruise lépett ki a helikopterből. Természetesen nem maradt el a fotózás, és a színész még azt is felajánlotta, hogy az egész család mehet egy kört a helikopterével.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×