eur:
369.09
usd:
344.42
bux:
48228.42
2023. június 5. hétfő Fatime
Nyitókép: YouTube/Guinness World Records

32 ezer Big Macet evett már meg életében egy férfi

Számlái is vannak erről. Bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe.

Egy wisconsini férfi tartja a Big Mac evés Guiness Világrekordját: 1972 óta összesen 32 340 hamburgert fogyasztott el – írta a Business Insider alapján a 24.hu.

A Fond du Lac városkában lakó Donald Gorske szerint minden akkor kezdődött, mikor a 70-es évek elején megkapta az első autóját. „A McDonalds-hoz hajtottam, megrendeltem három Big Macet, aztán megettem őket a kocsiban. Már akkor azt mondtam, hogy jó eséllyel ezt fogom enni az életem hátra lévő részében” – nyilatkozta a férfi.

Az elmúlt közel ötven évben Gorske minden megvásárolt Big Mac után megtartotta a blokkot, amit dobozokban gyűjt, sőt még a naptárban is feljegyzi, hogy mikor hányat evett. A férfi szerint egy időben napi kilenc is lecsúszott neki, de mostanra ez a mennyiség visszaszorult napi kettőre.

És hogy ennyi hamburger fogyasztása mellett miért nem hízik el? Szerinte a titok az, hogy sosem kér semmilyen köretet a hamburgerek mellé, és minden nap tesz egy jókora, közel 10 kilométeres sétát.

Címlapról ajánljuk
Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

A magyar fiataloknak kevesebb mint harmada rendelkezik felsőfokú végzettséggel. Ezzel az aránnyal Magyarország a sereghajtók közé tartozik az EU-ban. Az InfoRádió által megkérdezett szakértő szerint csak átfogó változtatásokkal, a felnőttek felsőoktatásba való bevonásával javulhat ez az adat.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×