eur:
392.97
usd:
366.41
bux:
66861.19
2024. április 25. csütörtök Márk
Meghan sussexi hercegnő és férje, Harry sussexi herceg, Károly brit trónörökös másodszülött fia fogadásra érkezik a brit nagykövet fokvárosi rezidenciájára 2019. szeptember 24-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/PA/Dominic Lipinski

Újabb helyről tűntek el Harry hercegék

Eltűntek a Harry herceggel és feleségével, Meghan Markle-lal kapcsolatos termékek a királyi webshopból.

Miután a 35 éves Harry herceg és felesége, a 38 éves Meghan Markle lemondtak királyi titulusukról, eltűntek a királyi webshopból a hercegi pár esküvőjének szuvenírjei is.

A 2018. május 18-án Windsorban tartott frigy emlékét őrző kávés csészéket, tányérokat és kannákat még néhány nappal ezelőtt is meg lehetett találni a királyi kollekció online üzletében.

Csütörtökön már nem voltak ott. A királyi kollekció egy szóvivője szerint

egyszerűen elfogytak, megvásárolták őket.

"A kollekció porcelánjai közül sokat egy-egy alkalomra készítették és csak korlátozott ideig kaphatók" - idézte a szóvivőt a dpa hírügynökség.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×