eur:
395.41
usd:
372.51
bux:
66426.5
2024. április 16. kedd Csongor
Az NBC felvételén Tom Hanks amerikai színész átveszi a filmes életművét jutalmazó Cecil B. DeMille-díjat a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetségének (HFPA) évenkénti gálája, a Golden Globe-díjak 77. átadóünnepségén a kaliforniai Beverly Hillsben 2020. január 5-én.
Nyitókép: MTI/AP/NBC/Paul Drinkwater

Nem tudta visszatartani a könnyeit az Oscar-díjas filmsztár – videó

Nem mindennapi beszédet tartott Tom Hanks a 77. Golden Globe színpadán.

Idén Tom Hanks kapta a filmes életművet jutalmazó Cecil B. DeMille-díjat, az elismerést, amit évről évre a filmiprarra munkásságukkal jelentős hatást gyakorló színészek, rendezők és producerek kapnak, a vasárnap esti a Golden Globe-gálán vette a sztár.

A többszörös Golden Globe- és Oscar-díjas amerikai színész meghatódva mondott köszönetet a díjért, majd amikor családjáról kezdett el beszélni, eltörött nála a mécses. Mint fogalmazott, „áldott ember vagyok azzal a családdal – rájuk mutatva –, aki ott ül, egy feleséggel, aki minden tekintetben fantasztikus, aki megtanította nekem, mi a szerelem, és öt gyerekkel, akik bátrabbak, erősebbek és bölcsebbek, mint az apjuk” – fogalmazott Tom Hanks, aki azért is hálát adott, amiért elnézők voltak vele, amiért rengeteg időt töltött távol tőlük.

A szívhez szóló sorok, Istagramm bejegyzése alapján Dwayne „The Rock” Johnsont is megindították:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×