eur:
395.07
usd:
370.86
bux:
65115.92
2024. április 19. péntek Emma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Police.hu

Halálos baleset Hajósnál: leszakadt a motoros lába - fotók a helyszínről

Előzés közben átsodródott a másik sávba a kiskunmajsai motoros. Leszakad a lába és más életveszélyes sérüléseket is szenvedett - mentőhelikoptert riasztottak, de hiába küzdöttek a férfi életéért.

Halálos kimenetelű baleset történt a Bács-Kiskun megyei Kéleshalom és Hajós közötti útszakaszon. A delmagyar.hu szerint négy kiskunmajsai motoros tartott hajós irányába, amikor egy kanyar előtt megelőztek egy BMW-t de az egyik motoros nem tért vissza a saját sávjába, és frontálisan összeütközött a szemből érkező Volkswagen Passattal.

A BMW-t vezető férfi elmondta, szerinte körülbelül 110 km/órás sebességgel előzhették meg őt a motorosok, a kanyar előtt körülbelül egy kilométerrel. Ő pár másodperccel a baleset után ért oda, megállt és azonnal hívta a mentőket, akik hamarosan meg is érkeztek.

A balesetet szenvedett 38 éves motoros férfinak az ütközés következtében leszakadt a lába, és több életveszélyes sérülést is szenvedett. Mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, a jánoshalmi és a kiskunhalasi mentősökkel együtt több mint egy órán át küzdöttek a férfi életéért, de már nem tudták megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az ütközés erejétől a motorkerékpár blokkja is szétszakadt. A Volkswagent vezető férfi elmondta, semmit nem tudott tenni, már lehúzódni sem volt ideje, amikor észrevette a szemből érkező motorkerékpárt.

További fényképek a helyszínről itt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×