eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A magyar sajtó kategóriában Prima Primissima-díjra jelölt Baló György szerkesztő Budapesten 2017. október 26-án.
Nyitókép: MTI/Czimbal Gyula

Megrázó részletek Baló György haláláról

Három éve kezdődött a baj, többféle kezelést is kipróbáltak nála, az utolsó pillanatig reménykedett.

A család barátjára hivatkozva ír arról a Blikk, hogy ikerlányait februárban még fel tudta köszönteni a születésnapjukon, együtt ünnepeltek a kórházban, de még így is sokat nevettek.

A bulvárlapnak a családi barát azt is elárulta, hogy noha volt feleségével, Morvai Krisztinával lassan már nyolc éve, hogy elváltak, nagyon jó maradt a viszonyuk. Közösen nevelték a lányokat, és mindenben számíthattak egymásra.

Baló György betegsége nagyjából három éve kezdődött, akkor lett rosszul. Sorra jöttek a vizsgálatok, mire kiderült, mi áll a dolog mögött. Bár többféle kezelést kipróbáltak nála, amelyek megviselték őt, nagyon lefogyott, de mindig reménykedett.

Baló Györgyöt idén januárban láthatták utoljára képernyőn a nézők. A tévés az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában mondta el, hogy egy időre visszavonul. Mint fogalmazott, négyévnyi napi műsorkészítés után pihenésre és orvosi kezelésre van szüksége, ezért a műsort saját kérésére január 8-tól szüneteltetik. Bár hangjában remény hallatszott, a csatorna egyik munkatársa szerint a tévés tudhatta, hogy nem ül többet kamera elé - írja a lap.

A család közlése szerint Baló György méltósággal viselt, hosszú betegség után március 18-án hunyt el szerettei körében. Temetéséről később intézkednek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×