INFORÁDIÓ 
2019. június 26. szerda
János, Pál

gyilkosság

békásmegyer

gyanúsított

Budapest, 2018. november 21. Rendőrautók a főváros III. kerületében, ahol több lövéssel végeztek egy nővel hajnalban 2018. november 21-én. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a helyszín közelében elfogták. MTI/Mihádák Zoltán

A börtönből üzent a békásmegyeri gyilkos

Infostart

Életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethetik a férfit, aki novemberben lőtt le egy óvónőt Óbudán.

Tavaly ősszel Békásmegyeren négy lövéssel öltek meg egy 56 éves nőt. A tettes a nő leendő menyének az apja volt. A jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő férfi állítólag azért gyilkolt, mert féltékeny volt arra, hogy lánya pótanyaként szerette a későbbi áldozatot, míg tőle egyre jobban eltávolodott - írta a Blikk.

Az özvegyen maradt férj a lapnak azt mondta: nem haragszik fia barátnőjére.

"Ő nem tehet semmiről, nem az ő felelőssége, amit az apja tett. Sokan azt gondolták, szétszakítja szerelmüket ez a borzalom, ezzel ellentétben a fiammal még szorosabb lett a kapcsolatuk. A lány megpróbálta felvenni a börtönben ülő apjával a kapcsolatot, de ő kizárólag az ügyvédjével beszél.

Egy ismerősünkön keresztül viszont megtudtuk, hogy a rácsok mögött állandóan azt hangoztatja: amint kijön, végez velünk is. Nem félünk, hiszen bízunk benne, hogy nagyon hosszú ideig a börtönben marad"

- nyilatkozta.

Az áldozat férfje úgy döntött, hogy nem költözik el korábbi közös otthonukból. "Az, hogy mindennap látnom kell a helyet, ahol megölték, segít a jelenben maradni" - mondta. Kisebbik fia viszont elköltözött, mert megviselte, hogy minden az elhunyt édesanyjára emlékeztette.

A tettest előre kitervelten elkövetett emberöléssel gyanúsítják. A férfi 10 évtől 20 évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető, ha beigazolódik a bűnössége.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018