eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Cserbenhagyó ámokfutót üldöztek Miskolc mellett

Két balesetet is okozott, és mindkét alkalommal továbbállt az ittas sofőr, de elfogták a rendőrök.

A 35-ös úton Sajószöged irányába haladt csütörtök délután autójával egy 45 éves hernádvécsei férfi, aki úgy kezdett előzni, hogy nem adott elsőbbséget a szembe közlekedő Opel Astrának, és összeütköztek. A balesetet okozó férfi segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, az Astrában utazó 40 éves bőcsi nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Ezt követően a Muhi körforgóban újabb balesetet okozott a hernádvécsei férfi, ott sem adott elsőbbséget, és ismét megállás és segítségnyújtás nélkül tovább ment.

Mint Szabó Csilla főhadnagytól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtósától a boon.hu megtudta, a járőrök Nyékládháza belterületén fogták el a két balesetet okozó férfit, akinél a szonda alkoholfogyasztást mutatott ki, így beszállították vérvételre a kórházba.

A két összefüggő baleset miatt volt komoly útlezárás a 35-ös főúton, több kilométeres dugó alakult ki a délutáni csúcsforgalomban.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×