eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Termálmedence a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda bővítésével kialakított új élményfürdőben az átadás napján, 2014. december 21-én.
Nyitókép: Termálmedence a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda bővítésével kialakított új élményfürdőben az átadás napján, 2014. december 21-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Hajtóvadászat Hódmezővásárhelyen: valaki a nagydolgát rendszeresen a strand medencéjében végzi

Valaki heti rendszerességgel a meleg vizes medencében végzi el a nagydolgát a vásárhelyi strandon. Erről Márki-Zay Péter polgármester beszélt egy lakossági fórumon.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere egy tabáni lakossági fórumon beszélt arról, hogy valaki a hódmezővásárhelyi strand meleg vizes medencéjében végzi most már heti rendszerességgel a nagydolgát. Ezzel hatalmas kárt okoz a fürdőnek.

– A városnak rengeteg pénzébe kerül, hogy emiatt le kell engedni a medence vizét, majd ismét feltölteni – mondta a városvezető. A fórumról készült videón hallatszott, hogy a jelenlévők közül többen is azt mondták, "Ez gyalázatos!", amivel mi is egyetértünk.

– Meglehetősen szomorú jelenség. Kicsit úgy tűnik, mintha szándékosan akarna valaki nekünk többletköltséget okozni. Nem példátlan az eset, tehát nem feltétlenül kell politikai motivációt keresni mögötte. Néhány éve már előfordult ugyanez - írja a Délmagyar.hu.

Márki-Zay Péter utalt rá, tudják, hogy nagyjából milyen időpontokban szokott az illető a meleg vizes medencébe piszkítani. A helyet kamerákkal is figyeltetik, illetve az úszómestereket is ráállították. A vízbe rondítás érthető módon zavarja a többi vendéget, így a törzsvendégek is azon vannak, hogy minél hamarabb lebuktassák az elkövetőt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×