eur:
393.77
usd:
367.84
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Kansas City, 2018. szeptember 12.A Shannon Miller által 2018. szeptember 12-én közreadott képen a fia, Xavier Cunningham műtét után lábadozik a Kansasi Egyetem Kórházában, Kansas Cityben szeptember 10-én, két nappal az után, hogy egy húsnyárs átszúrta az arccsontját. A tízéves fiú Missouri állambeli Harrisonville-ben levő otthonuk kertjében játszott fára épült kis házában, amikor rovarok támadtak rá, és a lakból kizuhanva a fejébe fúródott a 15 centiméteres fémnyárs. Az idegen tárgy csodával határos módon sem a szemét, sem az agyát, sem a gerincvelőt, sem a fő verőereket nem sértette meg, ezért Xavier teljes felépülésre számíthat. (MTI/AP/Shannon Miller)
Nyitókép: MTI/AP/Shannon Miller

Apja fotózta a gyerekét: arcát és koponyáját húsnyárs szúrta át - képekkel 18+

A csodával határos módon semmilyen fontos szerve nem sérült meg annak a tízéves missouri fiúnak, akinek arcát egy húsnyárs szúrta át, amikor a hétvégén leesett egy fáról.

A nyárs Xavier Cunningham fejébe fúródott az arcától a koponyája hátsó részéig, de sem a szemét, sem az agyát, sem a gerincvelőt, sem a fő verőereket nem sértette meg.

A fiú harrisonville-i otthonuk kertjében játszott fára épült kis házában, amikor rovarok támadtak rá. A házból kizuhant Xavier a földön egy 15 centiméteres húsnyársra esett, ami átszúrta a fejét. A fiú magánál volt, amikor édesanyja odarohant hozzá.

A gyereket a Kansasi Egyetem Kórházába szállították, ahol Kiji Ebersole, az endovaszkuláris idegsebészet igazgatója foglalkozott vele. A szakember szerint a fiúnak nem is lehetett volna nagyobb szerencséje, hiszen annak ellenére, hogy a nyárs átszúrta a fejét, nem okozott életveszélyes sérülést.

A seb szerencsére nem vérzett, ezért volt idő felkészülni a nyársat eltávolító operációra, amely bonyolult volt, mivel a nyárs szögletes volt, éles szélekkel. Teljesen egyenesen kellett kihúzni, csavarni nem lehetett, mivel az további sérülést okozott volna.

Az orvosok szerint Xavier valószínűleg teljesen felgyógyul majd.

Kansas City, 2018. szeptember 12.
A Medical News Network által 2018. szeptember 12-én közreadott röntgenfelvétel Xavier Cunningham nyárssal átszúrt arccsontjáról a Kansasi Egyetem Kórházában, Kansas Cityben. A tízéves fiú szeptember 8-án a Missouri állambeli Harrisonville-ben levő otthonuk kertjében játszott fára épült kis házában, amikor rovarok támadtak rá, és a lakból kizuhanva a fejébe fúródott a 15 centiméteres fémnyárs. Az idegen tárgy csodával határos módon sem a szemét, sem az agyát, sem a gerincvelőt, sem a fő verőereket nem sértette meg, ezért Xavier teljes felépülésre számíthat. (MTI/AP/Shannon Miller)
A Medical News Network által 2018. szeptember 12-én közreadott röntgenfelvétel Xavier Cunningham nyárssal átszúrt arccsontjáról a Kansasi Egyetem Kórházában, Kansas Cityben. (MTI/AP/Shannon Miller)

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×