eur:
393.91
usd:
369.83
bux:
65748.39
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Évekre börtöne küldenék Oszter Sándort

Négy év hét hónap letöltendő börtönbüntetést kért Oszter Sándorra az ügyészség. Bár hamarosan ítélet várható az ügyben, a szigorú indítvány mindenkit meglepett.

Lassan másfél éve tart Oszter Sándor ügye, amelyben másik hat vádlottal együtt befolyással üzérkedéssel vádolják. A szerdai tárgyalási napon elhangzott az ügyészi perbeszéd, amelyben az összes vádlottra letöltendő börtönbüntetést kértek, a színészre közel öt évet - írta a Blikk.

– Ez egy rémálom, ami ott történik. Én abszolút ártatlan vagyok, nem követtem el semmit, én az igazságot képviseltem. Nem tudok mást mondani – magyarázta Oszter a vád indítványára, ám többet nem kívánt hozzátenni az ügyhöz.

Dr. Balogh Gábort, a színész védőügyvédje megerősítette a lap információját: "Igaz, letöltendő börtönbüntetést indítványoztak. Szakmai szempontból is eltúlzottnak és súlyosnak tartom a büntetés mértékét" – nyilatkozta szűkszavúan az ügyvéd.

A következő tárgyalási napokon kerül majd sor a védőbeszédekre, ami azt jelenti, hogy hamarosan megszületik az ítélet.

A színészt és társait azzal vádolják, hogy az ügy elsőrendű vádlottjának azt ígérték, elintézik az ellene folyó eljárás enyhítését, ezért pedig több tízmillió forintot kértek tőle. Oszter állítása szerint ő semmit nem tudott erről az ügyről, egy filmrendező kereste meg, hogy dolgozzanak együtt egy történelmi filmen, az ő neve csak ennek a filmnek kapcsán vetődhetett fel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×