INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 21. szerda
Hajna, Sámuel

oszter sándor

színész

bíróság

per

Oszter Sándor színművész érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2018. Szeptember 8-án.

Összecsaphatnak a hullámok Oszter Sándor feje fölött

Infostart

A színművészt egyik ügy éri a másik után a bíróságon, a diósjenői tóügy mellett most befolyással üzérkedés miatt kell újra felelnie. Ezt az ügyet első fokon már megnyerte.

Újra bíróság elé állhat a befolyással üzérkedés ügyében tavaly felmentett Oszter Sándor. A Blikk szerdai cikke szerint az ügyben a vesztes fél fellebbezett.

Balogh Gábor, a színművész ügyvédje a lapot arról tájékoztatta, hogy elfogultság miatt az ügyet áthelyezték a Fővárosi Ítélőtábláról a Kúriára, ráadásul a tárgyalások helyszíne nem Budapest lesz, hanem Debrecen.

Oszter Sándornak ezen kívül egy másik ügyben is védekeznie kell, diósjenői vadászkastélya mögött ugyanis létrehozott egy mesterséges tavat, aminek a vize a helyiek szerint a megrongálódott gát miatt eláraszthatta a börzsönyi települést. A tóval a katasztrófavédelem vízügyi szervének is problémája volt, ugyanis Oszter Sándor eltérített egy helyi patakot, ennek a vizével töltötte a tavat. A hatóság arra kötelezte is a színészt, hogy engedje a patak természetes folyását, így a tómeder hamar kiürült.

Az ügyben Oszter Sándorék azzal védekeznek, hogy a hatóság határozata szakszerűtlen volt, azért azt hatályon kívül kell helyezni, a színész pedig állítása szerint csak "javított a terület állapotán".

Oszter Sándornak korábban is voltak ügyei a bíróságon. 2016-ban például egy két évvel korábbi ittas vezetéses balesete miatt marasztalták el.

Nyitókép: MTI/Varga György
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018