eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Oszter Sándor színművész érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2018. Szeptember 8-án.
Nyitókép: MTI/Varga György

Összecsaphatnak a hullámok Oszter Sándor feje fölött

A színművészt egyik ügy éri a másik után a bíróságon, a diósjenői tóügy mellett most befolyással üzérkedés miatt kell újra felelnie. Ezt az ügyet első fokon már megnyerte.

Újra bíróság elé állhat a befolyással üzérkedés ügyében tavaly felmentett Oszter Sándor. A Blikk szerdai cikke szerint az ügyben a vesztes fél fellebbezett.

Balogh Gábor, a színművész ügyvédje a lapot arról tájékoztatta, hogy elfogultság miatt az ügyet áthelyezték a Fővárosi Ítélőtábláról a Kúriára, ráadásul a tárgyalások helyszíne nem Budapest lesz, hanem Debrecen.

Oszter Sándornak ezen kívül egy másik ügyben is védekeznie kell, diósjenői vadászkastélya mögött ugyanis létrehozott egy mesterséges tavat, aminek a vize a helyiek szerint a megrongálódott gát miatt eláraszthatta a börzsönyi települést. A tóval a katasztrófavédelem vízügyi szervének is problémája volt, ugyanis Oszter Sándor eltérített egy helyi patakot, ennek a vizével töltötte a tavat. A hatóság arra kötelezte is a színészt, hogy engedje a patak természetes folyását, így a tómeder hamar kiürült.

Az ügyben Oszter Sándorék azzal védekeznek, hogy a hatóság határozata szakszerűtlen volt, azért azt hatályon kívül kell helyezni, a színész pedig állítása szerint csak "javított a terület állapotán".

Oszter Sándornak korábban is voltak ügyei a bíróságon. 2016-ban például egy két évvel korábbi ittas vezetéses balesete miatt marasztalták el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×